Velkommen til Dramaholdets hjemmeside

Denne side fungerer som informationskanal til Dramaholdets deltagere gennem sæsonen. Her kan du følge med i, hvad vi laver lige nu, og finde relevante papirer. Er du gæst, så kig dig lidt omkring og se alle billederne og hør musikken fra alle årene. Du er velkommen til at skrive en hilsen til Dramaholdet i gæstebogen.


De Nyeste Nyheder

tirsdag, januar 27, 2004

Mon der er nogen som venter...? 

Gad vide om der er nogen på et Dramahold i Ramsø som venter spændt på om de får et nyt manuskript i aften?

Mon ikke dette link til en ny rolleliste kan give et fingerpeg...: Den Nye Rolleliste

Ved at nærkigge den, kan man ane de betydelige ændringer som første akt har gennemgået.

Det er blevet rigtig, rigtig godt! Denne gang holder det! Glæd jer til i aften! Vi ses!

tirsdag, januar 20, 2004

Og så er det tid til: Dagens Dårlige Undskyldning...! 

Dagens Dårlige Undskyldning

mandag, januar 19, 2004

Svar til Gæstebogen 

Der er kommet et par indlæg i Gæstebogen fra nogen af jer som jeg lige vil svare på. Mit svar er ret langt og i alles interesse, så jeg skriver det her.

Svar til GæstebogenAllerførst og fremmest: Det er godt at I kommer med kommentarer og kritik. Det er godt at I åbner munden og stiller spørgsmål, ellers har jeg jo ingen mulighed for at finde ud af hvad I mener om det hele. Men.. Giv jer til kende! Der er ikke noget farligt eller forkert ved at sige sin mening, heller ikke selvom den mening går imod andres eller min mening, så der er ikke noget farligt ved at stå ved hvem man er og derfor skrive sit navn ved sit indlæg. Jeg skriver nu et svar til henholdsvis "rapkæftet skid" og "lort og lagkage". Den eneste grund til at jeg svarer er, at jeg fornemmer en reel frustration og usikkerhed bag indlæggene, som andre på Dramaholdet måske også går rundt med, og derfor kommer mit svar også andre til gode. Jeg har ikke noget imod at debattere her på Dramaholdet.dk og i Gæstebogen, så længe jeg ved hvem jeg debatterer med. Det at man står frem med sit navn garanterer en seriøsitet og ansvarlighed overfor ens udsagn, og det er grundlaget for en ordentlig debat. Alt andet er - ja, useriøst. Hvis nogen af jer går rundt med bekymringer eller andet overfor vores arbejde på Dramaholdet, men ikke ønsker at andre skal vide det, så ring eller skriv en email til mig istedet. Så bliver det mellem dig og mig.

Og nu til svaret: Jeg forstår frustrationen ved den pludselige ændring i manuskriptet - særligt for dem som ændringen vedrører. Jeg må understrege at jeg jo ikke laver ændringer for at det skal "gå ud over" nogen. Det sker udelukkende for at lave en bedre og mere sammenhængende historie, og det er vel i alles interesse...?! Selvfølgelig skal jeg nok bestræbe mig på at ingen kommer til at føle sig snydt med hensyn til tabet af replikker, bare tag det roligt... :o) Ingen har jo set den nye tekst endnu.

Håndboldpigernes rolle i handlingen er - ligesom med for eksempel karaktererne Rikke og Julie - historiens "comic relief". Det betyder at vi midt i al alvoren har brug for at slappe af og bare grine af det vi ser. Derudover spænder vores målgruppe (publikum) bredt, fra børn i 5-6 års alderen til voksne. Der skal være noget for alle, og netop håndboldpigerne er ukomplicerede let genkendelige karakterer som børn kan referere til og huske.

Mens jeg skriver mit svar her, kommer jeg pludselig til at tænke (Whoa!! Pas på med det...) lidt dybere over hvilke tanker der får disse bekymringer til at springe frem, og inden jeg har set mig om har jeg pludselig skrevet en mindre roman. Det er der jo ingen som gider læse her, men vi tager den på tirsdag...

Hygge og vi ses

fredag, januar 16, 2004

Det store kursus! 

I morgen, lørdag, tager jeg på kursus. Jeg skal lære hvad I er for nogle... En klog mand(tror jeg han er...) skal fortælle om børn og unge!
Det er sjovt at det altid er gamle mænd som ved alt om unge mennesker!

Men kursus skal jeg ihvertfald på. Og på tirsdag vil jeg så, måske, fortælle Jer hvad I er for nogle, hvis I da ikke selv er klar over det!

Tschuess (det er tysk... og en smule grimt!)

onsdag, januar 14, 2004

Jeg har fået 8! 

Jeg vil da lige fortælle hvordan min eksamen er gået! Det var jo derfor jeg sad begravet i computeren i går! Jeg har fået 8!
Det betyder at jeg nu kan kalde mig "Bachelor i Dansk", men jeg vil nu helst have at I kalder mig Michael!

Jeg har også skrevet en sang til lejligheden, og den kan I læse på min hjemmeside www.svendherlig.dk

Vi ses

lørdag, januar 10, 2004

Hi hi... 

Se, noget skørt noget som jeg har lavet...:

Ramsø Ungdomsskoles Dramahold - Kom og kig...

Ramsø Ungdomsskoles Dramahold - Kom og kig...

Bannere til Dramaholdet.dk!! Det er skøre - jeg ved det! Men jeg ku' ikke lige finde på noget bedre lige nu. Jeg fik bare sådan en ubændig trang til lige at lave nogle bannere...

Hvis du vil putte en power-reklame som denne på din egen hjemmeside, så kopier nedenstående tekst:

Lille banner:
<a href="http://www.dramaholdet.dk" title="Ramsø Ungdomsskoles Dramahold - Kom og kig..." target="_blank"><img width="250" height="60" src="http://www.dramaholdet.dk/banner/250x60.gif" border="0" alt="Ramsø Ungdomsskoles Dramahold - Kom og kig..." /></a>

Stort banner:
<a href="http://www.dramaholdet.dk" title="Ramsø Ungdomsskoles Dramahold - Kom og kig..." target="_blank"><img width="468" height="60" src="http://www.dramaholdet.dk/banner/468x60.gif" border="0" alt="Ramsø Ungdomsskoles Dramahold - Kom og kig..." /></a>

Go' fornøjelse. Hihi...

søndag, januar 04, 2004

Godt nytår - nu med knas 

Og sådan kom det til at ske at Dramaholdet.dk gik ind i det nye år med en internet-vært (GratisDNS.dk) med hardware-nedbrud. Og da selveste Mr. GratisDNS himself var i Darup (Roskilde) med mig for at fejre nytår, ja så gik der et anseligt stykke tid inden alt kom op at køre igen. Men som du kan se fungerer alt nu upåklageligt igen. Jeg har tjekket tingene og det ser ikke ud til at noget er gået tabt (ud over et par indlæg i gæstebogen). Hvis du alligevel falder over et udueligt link, så rapporter det lige til mig. Tak for det...

Så er det ellers tid til at starte arbejdet igen. Jeg glæder mig til at høre alle kommentarerne til stykket og karaktererne. Jeg forventer at alle har læst godt og grundigt henover julen og nytåret, og jeg er spændt på hvilke tanker det har sat igang...
Nicolai er i fuld sving med at komponere, og de toner jeg har hørt indtil nu lyder aldeles lovende. Der er lagt i ovnen til god stemningspop med et enkelt støn fra Britney Spears... Jeg glæder mig til at høre resten på tirsdag.

Har du iøvrigt set at vi har rundet de 1000 besøgende siden vi startede hjemmesiden?! Det' sgu godt gjort...! Sådan skal det være. Du må stadig godt komme med forslag til ting vi kan lægge ud på siden, så den bliver endnu mere interessant.

Alt muligt rart

Hør musik fra Along the Road (1996-2006)

Hør musik fra Hvem sagde fisk? LIVE (2006)

Hør musik fra Nu er det slut, Jan T. (2005)

Hør musik fra Lever Drømmen? (2003)

Hør musik fra Tyg på en engel (2002)

Hør musik fra Hvad er nu det? (1999)

Hør musik fra Stjernestøv (1997)

Hør musik fra Vingesus (1996)

Gæstebog
Scrapbog
Skriv mails
Det Hemmelige Område
Links

Ramsø Ungdomsskole

StarCrews hjemmeside

Michaels hjemmeside

Nicolais band, Entakt

Gamle Nyheder
Masker?? Hva' for masker???

GratisDNS.dk - Her får du mere end du betaler for!

This page is powered by Blogger.

Weblog Commenting by HaloScan.com

Ramsø Ungdomsskoles Dramahold - Kom og kig...